-- De beste manier om heldere olie Van Ugg Boots
Uggs Sale Kinderen Sheepskin Cuff Short 1875 Boots Sand
UGG Josette laarzen zijn onmiddellijk groeien in acceptatie, en de extra ze versleten zijn, de grotere kans dat ze moeten kopen smerig. Olie vlekken van het parkeren van overvloed en opritten kunt het uiterlijk ontsieren en neem de nap weg van je laarzen. Gelukkig voor ons, is het zeer moeiteloos om olie te schrobben van Ugg laarzen. Alles wat je zou willen is een spons, leer-based schoner, h2o, samen met een kleine elleboog vet om te produceren uw laarzen zoeken fabrikant nieuw.
Maken gebruik van een vochtige spons om de gebrandschilderde buitenste gedeelte in de kofferbak te bevochtigen. Nooit krijgen de binnen laarzen doorweekt. Meng een bepaalde component leren op basis reiniger met een persoon deel H2O.

Gebruik maken van de reiniging alternatief voor uw schone spons en wrijf de vooraf bevochtigde gebied. Spoel de spons in grondig schoon, koud water en gebruiken het om de stofzuiger af te spoelen in de UGG Sheepskin.

Spul het binnen in de laarzen met net zoveel krant als je kunt. Spot ze buiten het huis in een zeer zonnige plaats. Laat hen drogen 2 tot 4 uur. De krant zal voorkomen dat de laarzen van krimp van de warmte.

Bestrijk de buitenste delen in de laarzen met een su¨¨de borstel. Dit heeft de neiging om te helpen brengen de vleug weer voor het materiaal, het ontwikkelen van een als nieuw lijken.

Meng twee theelepels zuiveringszout met twee theelepels van ma?s bloem. Dump de combinatie om de laarzen en goed schudden om de binnenkant te dekken. Deze weg zal elke geur veroorzaakt door de leer-gebaseerde reiniger nemen.

Schakel de laarzen om 's nachts te gaan zitten, waarna je de overtollige poeder kan schudden. Optioneel, zult u in staat om 1 tot twee druppels lavendel essenti?le olie te gebruiken in je laarzen aan een mooie, duidelijke geur te leveren aan de laarzen.
source: http://stanenollies.nl/