-- Atletiek en praal - Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren Cologne perfect Slim Custom-Fit LS Big Pony Purper
Ralph Lauren Big Pony Heren wordt gedacht aan de ontwerpers industrie. Met zijn erkend kledingmerk de Polo Ralph Lauren. Hij sponsorde de sport bekend als? Polo? , het kan een groep sport gespeeld outdoor paard waarin het doel is meestal om waardering doelstellingen versus een tegengestelde personeelsbestand zijn. Het embleem van de kleding-model is ge?nspireerd door deze sport. ? Het is de sport van koningen, "verklaarde David Lauren, een zoon van Ralph Lauren, samen met de marketing en reclame en communicatie govt voor Polo Ralph Lauren. Door deze extra sponsors verzamelde hij zijn producten voornamelijk te bevorderen, omdat hij denkt dat" Polo de sport heeft een internationale gevoeligheid, en het is echt glamoureus. "Toch is de verbinding met Polo Ralph Lauren Skinny Dual Match Dames plus de sport is gegroeid tot moeilijk geworden. In het vorige decennium, heeft Ralph Lauren klaagde de verenigde staten Polo Vereniging voor schendingen van handelsmerken, door gebruik te maken van de de frase? Polo? en het handelsmerk indruk van de firma Polo Ralph Lauren, hoewel de affiliatie aangeklaagd weer Ralph Lauren, beweren de kleding Dit bedrijf werd verpest haar merchandising pogingen.


Maar om de vrij om te beginnen met de tijd om de reden dat van 1967, toen het bedrijfsleven maakt gebruik van het merk? Polo? en merk Ralph Lauren sponsorde een polo bemanning in Usa. De klanten van de Black Check out team, en dat is vooral gebaseerd in de East Hampton, New York, en Palm Seaside, Fla., Elk lid kreeg een uniform gemaakt door de corporatie die erkend zijn als zijnde de Zwart Bekijk lijn voor mallet-minder kopers.

Ralph Lauren sponsorde ook de usa atleet team in de Olympische Spelen openingsceremonie nachts in Peking, China. De uniformen van de 650 atleten marcheren en het idee was om te cre?ren? iets eenvoudig voldoende om de atleten naast elkaar te plaatsen, maar toch trendy genoeg om ons te verheffen tot een staat te zijn, "zegt David Lauren. De uniformen zijn" zeer scherp , heel grafisch op tv, zeer ambitieuze en zeer staatslieden-achtig. "Het ontwerp wordt gemotiveerd binnen de Britse Olympi?rs film Chariots of open haard in 1924, toch is uitgerust met een zeer duidelijke glimp dat? getekende veel van de Amerikaanse erfgoed? gezegd door Alex Badia, stijl directeur bij menswear vakblad DNR. het is een sport ceremonie maar Ralph Lauren ontworpen 'de grootste manier start- en landingsbanen op elk moment. "
source: http://onlinemails.nl/